Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Πουτάνα είναι ... Η διαφορά της πουτάνας από την καριόλα:


Η διαφορά της πουτάνας από την καριόλα:

Η πουτάνα το φχαριστιέται το σεξ, η καριόλα είναι κομπλεξικιά και συνήθως αγάμητη.

Η πουτάνα όταν έχει να πει κάτι το λέει, η καριόλα στην φυλάει .

Η πουτάνα αυτά που δεν μπορεί να έχει τα ζηλεύει αλλά δεν τα επιβουλεύεται. Η καριόλα κοιτάει πως να σου τ’αρπάξει αν τα έχεις εσυ.

Η πουτάνα λέει κακίες συνήθως για τον εαυτό της και αυτοσαρκάζεται ανοιχτά. Η καριόλα λέει κακίες μόνο για τους άλλους και ποτέ δεν κοιτάει την καμπούρα της.

Η πουτάνα συνήθως είναι παλιά και έμπειρη κι έχει παλέψει για να φτάσει εδώ που έφτασε , η καριόλα είναι αμαθής και περιμένει από τη μια στιγμή στην άλλη να την «ανακαλύψουν».

Η πουτάνα παίρνει τις ευθύνες της και κοιτάει μπροστά, η καριόλα τις ρίχνει σε σένα.

Η πουτάνα τον παίρνει όποτε της αρέσει χωρίς να ντρέπεται, η καριόλα ακόμα και αν το φχαριστιέται ζητάει αντάλλαγμα.

Η πουτάνα απαιτεί και δημιουργεί ευκαιρίες να ζει πράγματα, η καριόλα τα περιμένει όλα έτοιμα, λες και της χρωστάει ο Θεός.

Η πουτάνα είναι δεν είναι όμορφη έχει συμφιλιωθεί με το έξω της και το διασκεδάζει, η καριόλα είναι δεν είναι όμορφη συνήθως νομίζει οτι είναι Θεά και μάλιστα ανώτερης γαλαξιακής σφαίρας. Ακόμα κι αν πετάγονται τα δόντια της σαν άλογο και τα κόκκαλά της σαν την Τασσώ Καβαδία.

Εχω μια καριόλα στο γραφείο.
Και προσπαθώ να μην της τα πω όλα αυτά έτσι χύμα...
Γιατί θα την στεναχωρήσω... και θα ντρέπεται να σηκώσει κεφάλι για κάνα μήνα... και γιατί το βρωμόστομά μου αν το ανοίξω θα βρει κι άλλα να πει... και γιατί τη λυπάμαι ώρες-ώρες για την κατάντια και την μιζέρια της.... Γιατί είναι για λύπηση να έχεις βρώμικο παρελθόν, ανύπαρκτο παρόν και προδιαγεγγραμμένο μέλλον...

Τέλος.

πηγή 


Πουτάνα είναι αλλιώς η Προδότρια, κακιά, κακοπροαίρετη, δολοπλόκος, μηχανορράφος, ραδιούργος, ύπουλη, αχάριστη, ψεύτρα, εγωίστρια, υλίστρια, αξιολύπητη, αυτοκαταστροφική...
Συνήθως το παίζει θύμα ή το παιδί - κορίτσι - γυναίκα που θέλει προστασία.


Συμβουλή: Απομακρύνσου σιωπηλά και ευγενικά από τέτοιες αξιολύπητες γυναίκες. Μη χάνεις το χρόνο, ενέργεια σε άτομα που δε αλλάζουν και έχουν ως ιδιοτελής σκοπούς καταστρέφοντας τους άλλους γύρω τους.

Μια φορά προδότης μια ζωή προδότης, μια φορά πουτάνα μια ζωή πουτάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου